Over ons

Over Specialfriend.nl

Welkom op mijn website, ik ben Bea van Culenborg-Heijmans.

1 Januari 2010 ben ik zelfstandig ondernemer geworden en op de markt begonnen met dierbenodigdheden. Dit was heel leuk om te doen, jammer genoeg ging het niet met mijn dochtertje om dit te blijven doen en ben ik 30 april 2013 een winkel achter ons huis in de garage begonnen in dierbenodigdheden.

In juli 2020 zijn wij verhuisd naar Klein Zundert, we hebben daar geen winkel meer maar we gaan natuurlijk door met de productie van de enige echte Special Friend Wolken Ligbedden en Donuts (manden). Een super fijn product die compleet met vulling gewassen kan worden en waar geen haren in de stof kruipen.
Daarnaast verkopen we nog een aantal producten online zoals bijvoorbeeld Carnis natuurvoeding.

Ook zijn we verkooppunt van Lotgering gebleven.

De webshop van specialfriend.nl

Op specialfriend.nl vind je onze webshop en kun je terecht voor advies over hondenkussens, ligbedden, voeding en nog veel meer. Je kunt er direct voor kiezen om je bestelling te laten thuisbezorgen!

Producten waar we trots op zijn

Onderstaande producten zijn handgemaakt en van uiterst goede kwaliteit. Deze kussens kun je alleen bij ons in de winkel of webwinkel kopen!


Algemene voorwaarden & Privacy beleid

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Klik hier voor ons privacy beleid

Vragen aan specialfriend.nl

Voor vragen, tips, opmerkingen of suggesties kun je altijd contact opnemen via het onderstaande contactformulier of via de contactgegevens op de contact pagina.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Please reload

    Even geduld...